Warta

  • Spésifikasi Produk

    Produk utama perusahaan urang kalebet Φ200mm ~ Φ1400mm Éléktroda grafit kakuatan biasa, Kakuatan luhur sareng kakuatan éléktrit grafit kakuatan tinggi sareng sajabana produk éléktroda garphite kami dicirikeun ku kapadetan massal anu tinggi, résistansi spésipikasi low, kakuatan transverse tinggi sareng anti kuat oksid ...
    Maca deui
  • Aya Celah Dina Pasar Éléktroda Grafit, Sareng Pola Suplai Pondok Bakal Teraskeun

    Pasar éléktroda grafit, anu turun taun ka tukang, parantos ngabalikeun ageung taun ieu. "Dina paruh munggaran taun, éléktroda grafit urang dasarna kurang." Kusabab celah pasar taun ayeuna sakitar 100.000 ton, diperkirakeun hubungan ketat ieu antara ...
    Maca deui
  • Métode Produksi Graphene

    1, metode stripping mékanis Métode stripping mékanis mangrupikeun metode pikeun kéngingkeun bahan lapisan ipis graphene ku ngagunakeun gesekan sareng gerak relatif antara objék sareng graphene. Cara na saderhana dioperasikeun, sareng graphene anu diala biasana ngajaga struktur kristal anu lengkep. Dina 2004, t ...
    Maca deui
  • Pencegahan Epidemik Sareng Proposal Kontrol

    Sadaya unit anggota: Ayeuna, pencegahan sareng kontrol épemonia radang paru-paru dina novél coronavirus parantos lebet dina waktos anu kritis. Dina kapamimpinan anu kuat Komite Pusat CPC sareng Kamerad Xi Jinping salaku inti, sadaya lokalitas sareng industri parantos mobilisasi dina cara sadayana pikeun ngiluan ...
    Maca deui
  • Éléktron Tiongkok Nangkep Standar Internasional

    Dina taun-taun ayeuna, ku kamajuan masarakat sareng pamekaran sains sareng téknologi, khususna ngagelar konferensi iklim Kopenhagen sareng Cancun, konsép énergi héjo sareng pamekaran berkelanjutan janten langkung populér. Salaku industri anu maju strategis, ...
    Maca deui