Kami ngadukung filosofi bisnis téknologi unggulan, kualitas munggaran sareng konsumén munggaran.

Nyuhungkeun pesenan

Wilujeng sumping di Perusahaan Kami

Tentang Kami

Hebei Hexi Carbon Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan skala-ageung skala ngahasilkeun éléktroda grafit. Alamat kantor na aya di Handan, kota sajarah sareng budaya nasional di Provinsi Hebei, Cina. Pabrik na aya di Kota Changxiang, Cheng 'an County, Kota Handan, Propinsi Hebei, Cina. Wewengkonna lega 415.000 méter pasagi sareng gaduh 280 padamel.

  • factory

Panganyarna Tina Warta Blog

  • Produk utama perusahaan urang kalebet Φ200mm ~ Φ1400mm Éléktroda grafit kakuatan biasa, Kakuatan luhur sareng kakuatan éléktrit grafit kakuatan tinggi sareng sajabana produk éléktroda garphite kami dicirikeun ku kapadetan massal anu tinggi, résistansi spésipikasi low, kakuatan transverse tinggi sareng anti kuat oksid ...
  • Pasar éléktroda grafit, anu turun taun ka tukang, parantos ngabalikeun ageung taun ieu. "Dina paruh munggaran taun, éléktroda grafit urang dasarna kurang." Kusabab celah pasar taun ayeuna sakitar 100.000 ton, diperkirakeun hubungan ketat ieu antara ...
  • 1, metode stripping mékanis Métode stripping mékanis mangrupikeun metode pikeun kéngingkeun bahan lapisan ipis graphene ku ngagunakeun gesekan sareng gerak relatif antara objék sareng graphene. Cara na saderhana dioperasikeun, sareng graphene anu diala biasana ngajaga struktur kristal anu lengkep. Dina 2004, t ...
  • Sadaya unit anggota: Ayeuna, pencegahan sareng kontrol épemonia radang paru-paru dina novél coronavirus parantos lebet dina waktos anu kritis. Dina kapamimpinan anu kuat Komite Pusat CPC sareng Kamerad Xi Jinping salaku inti, sadaya lokalitas sareng industri parantos mobilisasi dina cara sadayana pikeun ngiluan ...

Gambar Pabrik

factory pictures02
factory pictures03
1 (18)
factory pictures03
factory pictures
factory pictures02
factory pictures06
factory pictures04
factory pictures05