Taros Kami

Hebei Hexi Carbon Co., Ltd.

Alamat

Kamar 1305, Pusat Bisnis Abad Emas, No.219 Renmin East Road, distrik congtai, Kota Handan, Propinsi Hebei, Cina

Telepon

0086-15833448293

0086-15690002090

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami